One Step Dansstudio

Claudia

Claudia

Ik ben de trotste eigenaar van One Step Dansstudio. Ik ben geboren in 1985 en opgegroeid in Landgraaf. Vanaf mijn 7de levensjaar beoefen ik al dans bij verschillende verenigingen en dansscholen. Het werd voor mij zoveel meer dan een hobby en in 2003 kreeg ik bij Richard en Monique Kebeck de kans om mij te gaan ontwikkelingen als dans-instructrice. In 18 jaar tijd heb ik enorm veel kennis en ervaring op gedaan en heb ik met heel veel liefde mijn passie mogen delen en doorgeven aan jong en oud. Na de geboorte van mijn 2 kinderen ( Jaydon & Fenna ) heb ik een tussenpauze gemaakt. Maar zoals ze zeggen: ” Je kunt het meisje wel uit de dans halen, maar de dans niet uit het meisje “. En zo ontstaan ook de plannen rondom een eigen dansstudio. Dans zal altijd een deel van mij zijn. En dus maak ik die ene grote stap! One Step Dansstudio. 

Dat ik graag met kinderen werk is voor velen geen verassing. Ik heb de opleiding pedagogische hulpverlening afgerond en ben sinds 2015 ook trotste eigenaar van gastouderopvang ‘T Lachebekje in Landgraaf. Een studie kinderpsychologie volgde, net als menig cursussen in deze sector. De combinatie van kinderopvang en dansstudio is voor mij dan ook enorm verrijkend. 

In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden in de sportschool. Vandaar dat ik ook hier een stukje uitdaging in heb gevonden en een concept heb ontwikkeld voor een leuke combi-workout tussen dans en sport. 

Mijn 2 kinderen delen deze passie met mij en zullen dan ook regelmatig te zien zijn bij de lessen.

Maudy

Mijn naam is Maudy Belle, ik ben goede vriendinnen en de rechterhand van Claudia. Op dit moment woonachtig in Landgraaf en samenwonend met mijn partner en dochter. Na het behalen van mijn zwemdiploma’s kwam ik met mijn 6 jaar in aanmerking met sport. In die tijd lag mijn voorkeur bij turnen. Tot mijn 11e heb ik dit op hoog niveau met veel passie uitgevoerd. Door een blijvende blessure was dit vanaf toen niet meer mogelijk en ben ik mij gaan oriënteren in andere sporten. Ik kwam toen terecht bij een dansschool waar ze streetdance en hiphop gaven. Al snel kwam ik erachter dat dit mijn nieuwe passie was en door mijn beheersende technieken heb ik tot mijn 16e bijna wekelijks wedstrijden gedanst (nationaal/internationaal) zowel in teamvorm als duo en solo. Uiteindelijk was dit door studie niet meer te combineren en ben ik na een kleine tussenstop begonnen bij de dansschool waar Claudia op dat moment les gaf. Hier danste ik tot voor kort op een uitdagende en recreatief niveau met veel plezier. Sinds 2021 kwam een nieuw hoofdstuk, “One Step Dansstudio”.

Ik ben binnen de dansstudio werkzaam als administratieve/secretariële kracht zodat Claudia zich volledig kan richten op de dans/sportlessen en cursisten. Naast deze werkzaamheden ben ik manager hulp bij het huishouden voor verschillende gebieden binnen parkstad. Ook zullen jullie mij persoonlijk zien in verschillende lessen waar ik zelf of mijn dochter aan deelneemt. Ik ben dan altijd aanspreekbaar voor een vraag, opmerking of een gezellig praatje.

Fleur Heussen

Fleur

Mijn naam is Fleur Heussen en ik ben geboren in 2006. Ik kom uit Kerkrade waar ik graag ben. Ik ben begonnen met turnen toen ik 4 jaar was bij Balans in Kerkrade. Dit heb ik tot mijn 9e gedaan. Ik merkte dat mijn passie bij het dansen lag en ik meer wilde gaan dansen. Ik dans al vanaf mijn 7e levensjaar bij verschillende dansscholen. Van mijn 10e tot 14e heb ik wedstrijden gedanst. Zowel in een groep als solo.

Nu danst ik bij Claudia met veel plezier. Mijn passie voor dansen gaat verder dan alleen het dansen. Ik vind het geweldig om les te geven en dit doe ik al 5 jaar bij Balans in Kerkrade. Daar geef ik 3 keer per week gymles aan de kleintjes van 4 tot 6 jaar. Maar ik wilde graag ook dansles geven en vind het geweldig dat ik de kans krijg bij Claudia om dansles te mogen geven aan de kleintjes van 4 tot 6 jaar. Deze leeftijdscategorie vind ik zelf super leuk om les aan te geven. De energie,  de onbevangenheid en de glimlach van de kinderen geeft mij zo veel energie en vreugde. 

Nu ben ik nog bezig met de opleiding Cios dans. Ondanks dat ik de opleiding leuk vind en dansen meer als een passie is, mis ik toch het werken met kinderen met een beperking of kinderen met andere problematiek. Dat is ook de reden waarom ik met de opleiding maatschappelijke zorg persoonlijke begeleider ga starten in september. Graag wil ik mijn liefde voor dansen met de kinderen delen en hopelijk zien we elkaar snel bij de danslessen! 

Groetjes Fleur

lynthe-onestep

Lynthe

Mijn naam is Lynthe de Leeuw. 

Ik ben geboren in 2007 te Maastricht en getogen in Kerkrade.
Heel typerend voor mij is dat ik een echte doorzetter ben, de doelen die ik mij stel werk ik ook hard voor. 
Momenteel doe ik zorg en welzijn 3de jaars.  Vanaf ik mijn eerste stappen heb gezet ben ik al bezig met dansen, zodoende dat ik vanaf mijn 6de mijn eerste danslessen genomen heb. Nu ik oud genoeg ben was ik zoekende naar de ideale bijbaan en deze heb ik gevonden bij One step dansstudio. 
Ik heb van mijn hobby mijn bijbaan kunnen maken, hoe vet is dat?! 🙂

Vanaf april 2023 ben ik toegevoegd aan het team van One step dansstudio als juf Lynthe! 
Momenteel geef ik les aan de groepen kids dance en hiphop kids. Het enthousiasme wat de kids meebrengen in de les daagt mij elke keer weer uit om nieuwe dansjes te bedenken. De vreugde die ik daar uithaal projecteer ik terug naar de kids! 

Kom jij gezellig meedansen?  Dan zie ik je gauw! 

Liefs Lynthe.

OPENINGSTIJDEN

Maandag : 17:15 – 20:45
Dinsdag : 09:00 – 20:45
Woensdag : 18:00 – 19:00
Donderdag : 09:00 – 20:00
Vrijdag : 17:15 – 20:30
Zaterdag : 11:00 – 12:30

PARTNERS

WeblinQ – Web Development
Nick Graffix Tattoo – Logo Design
Celine Debie – Fotograaf
Shots and Stories – Fotograaf
Juuds Photo’s – Fotograaf