One Step Dansstudio

Claudia

Claudia

Ik ben de trotste eigenaar van One Step Dansstudio. Ik ben geboren in 1985 en opgegroeid in Landgraaf. Vanaf mijn 7de levensjaar beoefen ik al dans bij verschillende verenigingen en dansscholen. Het werd voor mij zoveel meer dan een hobby en in 2003 kreeg ik bij Richard en Monique Kebeck de kans om mij te gaan ontwikkelingen als dans-instructrice. In 18 jaar tijd heb ik enorm veel kennis en ervaring op gedaan en heb ik met heel veel liefde mijn passie mogen delen en doorgeven aan jong en oud. Na de geboorte van mijn 2 kinderen ( Jaydon & Fenna ) heb ik een tussenpauze gemaakt. Maar zoals ze zeggen: ” Je kunt het meisje wel uit de dans halen, maar de dans niet uit het meisje “. En zo ontstaan ook de plannen rondom een eigen dansstudio. Dans zal altijd een deel van mij zijn. En dus maak ik die ene grote stap! One Step Dansstudio. 

Dat ik graag met kinderen werk is voor velen geen verassing. Ik heb de opleiding pedagogische hulpverlening afgerond en ben sinds 2015 ook trotste eigenaar van gastouderopvang ‘T Lachebekje in Landgraaf. Een studie kinderpsychologie volgde, net als menig cursussen in deze sector. De combinatie van kinderopvang en dansstudio is voor mij dan ook enorm verrijkend. 

In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden in de sportschool. Vandaar dat ik ook hier een stukje uitdaging in heb gevonden en een concept heb ontwikkeld voor een leuke combi-workout tussen dans en sport. 

Mijn 2 kinderen delen deze passie met mij en zullen dan ook regelmatig te zien zijn bij de lessen.

Maudy

Mijn naam is Maudy Belle, ik ben goede vriendinnen en de rechterhand van Claudia. Ik ben geboren in 1988 en opgegroeid in
Eygelshoven. Op dit moment woonachtig in Landgraaf en samenwonend met mijn partner en dochter uit 2014. Na het
behalen van mijn zwemdiploma’s kwam ik met mijn 6 jaar in aanmerking met sport. In die tijd lag mijn voorkeur bij turnen.
Tot mijn 11e heb ik dit op hoog niveau met veel passie uitgevoerd. Door een blijvende blessure was dit vanaf toen niet meer
mogelijk en ben ik mij gaan oriënteren in andere sporten. Ik kwam toen terecht bij een dansschool waar ze streetdance en
hiphop gaven. Al snel kwam ik erachter dat dit mijn nieuwe passie was en door mijn beheerste technieken heb ik tot mijn 16e bijna wekelijks wedstrijden gedanst (nationaal/internationaal) zowel in teamvorm als duo en solo. Uiteindelijk was dit door studie niet meer te combineren en ben ik na een kleine tussenstop begonnen bij de dansschool waar Claudia op dat moment les gaf. Hier danste ik tot voor kort op een uitdagende en recreatief niveau met veel plezier. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk, “One Step Dansstudio”.

Wie is Maudy persoonlijk?

Ik ben een vrolijk persoon die rechtuit is. Ik kan op de momenten dat het nodig is serieus zijn, maar ik heb het nodig om af en toe humor te gebruiken. Ik ben rustig en daardoor makkelijk benaderbaar. Alles wat ik doe, doe ik met 100% overgave. Ik ben na mijn 4-jarige studie in de toeristenbranche begonnen in de administratie. Al snel kwam ik erachter dat dit niet de juiste keuze was en heb ik de opleiding verzorgende IG afgerond met na 2 jaar een specialisatie in psychogeriatrie. Na 6 jaar gewerkt te hebben op een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie lag mijn ambitie bij overkoepelende taken.
Dit leidde ertoe dat ik op dit moment een management trainee volg binnen de organisatie waar ik werk. Daarnaast zal ik Claudia ondersteunen in alle administratieve werkzaamheden zodat ze zich volledig kan richten op de dans/sportlessen en cursisten van One Step Dansstudio. Ook zullen jullie mij persoonlijk zien in verschillende lessen waar ik zelf of mijn dochter aan deelneemt. Ook dan ben ik altijd aanspreekbaar voor een vraag, opmerking of een gezellig praatje.

Fleur Heussen

Fleur

Mijn naam is Fleur Heussen en ik ben geboren in 2006. Ik kom uit Kerkrade waar ik graag ben. Ik ben begonnen met turnen toen ik 4 jaar was bij Balans in Kerkrade. Dit heb ik tot mijn 9e gedaan. Ik merkte dat mijn passie bij het dansen lag en ik meer wilde gaan dansen. Ik dans al vanaf mijn 7e levensjaar bij verschillende dansscholen. Van mijn 10e tot 14e heb ik wedstrijden gedanst. Zowel in een groep als solo.

Nu danst ik bij Claudia met veel plezier. Mijn passie voor dansen gaat verder dan alleen het dansen. Ik vind het geweldig om les te geven en dit doe ik al 5 jaar bij Balans in Kerkrade. Daar geef ik 3 keer per week gymles aan de kleintjes van 4 tot 6 jaar. Maar ik wilde graag ook dansles geven en vind het geweldig dat ik de kans krijg bij Claudia om dansles te mogen geven aan de kleintjes van 4 tot 6 jaar. Deze leeftijdscategorie vind ik zelf super leuk om les aan te geven. De energie,  de onbevangenheid en de glimlach van de kinderen geeft mij zo veel energie en vreugde. 

Nu ben ik nog bezig met de opleiding Cios dans. Ondanks dat ik de opleiding leuk vind en dansen meer als een passie is, mis ik toch het werken met kinderen met een beperking of kinderen met andere problematiek. Dat is ook de reden waarom ik met de opleiding maatschappelijke zorg persoonlijke begeleider ga starten in september. Graag wil ik mijn liefde voor dansen met de kinderen delen en hopelijk zien we elkaar snel bij de danslessen! 

Groetjes Fleur

OPENINGSTIJDEN

Maandag : 17:30 – 20:25
Dinsdag : 17:45 – 20:30
Donderdag : 18:30 – 21:00
Vrijdag : 16:15 – 20:16
Zaterdag : 10:00 – 12:30

PARTNERS

WeblinQ – Web Development
Nick Graffix Tattoo – Logo Design
Celine Debie – Fotograaf
Shots and Stories – Fotograaf
Juuds Photo’s – Fotograaf